Grondverzet Den Helder

Grondverzet voor particulier en bedrijven

Het werkgebied van M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk omvat Den Helder.

Het bedrijf heeft zich onder andere gespecialiseerd in grondverzet. Hiervoor is een goed onderhouden en uitgebreid machinepark inzetbaar van de laatste generatie. Hiermee kunnen kleine en grote projecten worden uitgevoerd. Betreft uw klus het plaatsen van een fundering voor een pand of bijvoorbeeld een schuur in de regio Den Helder? Het grondwerk hiervoor voeren wij deskundig uit voor u. Ook het omvangrijkere grondwerk voor bedrijven in de regio Den Helder verrichten wij graag voor u. Elk project zien wij al een uitdaging.

Wij hebben ruime ervaring in het dempen van sloten of de verharding van een erf.

Grondverzet Alkmaar
Graafwerk binnen de gemeente Den Helder

Ook voor graafwerkzaamheden kunt u M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk in de regio Den Helder inschakelen. U kunt hierbij denken aan het uitbaggeren van sloten, de aanleg van drainage, het aanleggen van volledige rioleringen en het uitgraven van sleuven ten behoeve van kabels en leidingen. Het totaalpakket aan werkzaamheden wordt in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor heeft u te maken met maar één contactpersoon. Dit zorgt voor een snelle voltooiing van een project en bevordert een duidelijke communicatie tussen de opdrachtgever en M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk.

Voor al onze grondverzet- en graafwerkzaamheden is een brede kennis van de processen en materialen vereist. Bij al onze werkzaamheden in de regio Den Helder maken wij gebruik van de beste kwaliteit materialen. Ook spijkeren wij onze vakkennis constant bij, om zo op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Met de lijfspreuk: ‘Van iets groots maken wij iets kleins’ voeren wij in de regio Den Helder en breed scala aan sloopwerkzaamheden uit. Dit kan een schuur betreffen, maar ook een volledige bedrijfshal kunnen wij slopen. Met een ruime ervaring kunnen wij de sloopwerkzaamheden op een voortvarende, veilige en deskundige manier uitvoeren.

Wij bedienen ook de Regio`s Schagen, Heerhugowaard  Wieringermeer en Alkmaar

Neem bij vragen Vrijblijvend contact met ons op via Telefoonnummer: 06-52055683

M van t Westeinde staat 6 dagen per week voor u klaar van 09.00u tot 18.00u

Scroll naar boven