Grondverzet Schagen

Grondwerken voor particulier en bedrijven

In Schagen is M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk werkzaam voor particulieren en bedrijven.

De werkzaamheden omvatten onder andere grondverzetswerkzaamheden. Om deze taken in Schagen en omgeving naar behoren uit te voeren hebben wij de beschikking over een modern machinepark. Wij hebben de capaciteit om kleine en grote projecten uit te voeren. Zo kunt u denken aan het graven van ruimte voor de fundering voor een schuurtje, maar ook de fundering voor een complete woning behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij uitgebreid grondwerk voor bedrijven in de regio Schagen uitvoeren. In elk project zien wij een nieuwe uitdaging.

Inmiddels heeft M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk een brede ervaring opgedaan met het dempen van sloten of het aanbrengen van een verharding voor een erf.

Voor graafwerkzaamheden kunt u ook een beroep doen op ons. Wilt u uw sloot laten schonen, een drainagesysteem of rioleringssysteem laten aanleggen, of sleuven laten graven voor kabels en leidingen? Wij voeren alle taken secuur en vakbekwaam uit. Doordat wij alle werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren heeft u altijd te maken met maar één aanspreekpunt, hierdoor verloopt een project vlotjes en is er altijd sprake van een duidelijke communicatie.

Grondverzet en graafwerk vereist een goede vakkennis. Bij alle projecten maken wij gebruik van A-kwaliteit materialen en gereedschappen, om zo het optimale eindresultaat te bereiken. De vakkennis houden wij altijd op peil, om zo goed in te kunnen spelen op veranderende inzichten in ons vakgebied.

Grondverzet Alkmaar
Hoveniers werkzaamheden

van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk kan ook een totaalpakket aan hovenierswerkzaamheden verzorgen in de regio Schagen. Onze tuinontwerpster kan een professioneel tuinontwerp verzorgen, hierna kunnen wij de tuinaanleg (laten) realiseren. Ook het renoveren van een bestaande tuin kunnen wij uitvoeren. Hierbij wordt ongewenste beplanting verwijderd, wij kunnen de grond egaliseren, doen de (sier)bestrating en brengen desgewenst beschoeiingen aan.

 

Ook voor verhuur van machines, inclusief machinist bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verhuren wij een graafmachine met een breedte vanaf 85 cm en een shovel, 130 cm breed. Ook kunt u alle hulpstukken huren, zoals mest klem, stenenriek, rolbezem, smalle bak, dichte bak, puin riek, palletvork en schuif. Voor het afvoeren van materialen kunt u een rupskruiwagen huren.

Wij bedienen ook de Regio`s Heerhugowaard, Alkmaar, Wieringermeer en Den Helder

Neem bij vragen Vrijblijvend contact met ons op via Telefoonnummer: 06-52055683

M van t Westeinde staat 6 dagen per week voor u klaar van 09.00u tot 18.00u

Scroll naar boven