Sloopwerk

Sloopwerk voor ieder project

M van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk in Oudesluis kan allerlei sloopwerkzaamheden uitvoeren.

Doordat wij beschikken over een goed machinepark kunnen wij kleine en grote projecten uitvoeren op het gebied van sloopwerken. De enige beperking is de hoogte van het te slopen object. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen uw klus dan ook zo veilig mogelijk uitvoeren.

Wij kunnen de sloopwerkzaamheden uitvoeren voor particulieren. U kunt hierbij denken aan het slopen van een schuurtje. Maar ook kunnen wij (delen van) een interieur slopen. Hiervoor hebben wij de beschikking over een minikraan met een breedte van 85 cm. Deze is geschikt om binnenshuis te gebruiken. Ons motto is: ‘Van iets groots maken wij iets kleins’. Een rupskruiwagen kan worden ingezet voor het afvoeren van puin en afval.

Ook bedrijven kunnen M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk inschakelen voor allerlei sloopwerkzaamheden. Geen klus is ons te gek. Wij kunnen ook de grotere projecten, zoals de sloop van een silo of bedrijfshal verzorgen. Onze werkwijze is zorgvuldig en veilig, hierdoor zorgen wij ervoor dat er geen onbedoelde schade wordt aangericht aan de omgeving van het te slopen object.

sloopwerken
De partner voor al uw sloopwerk

Voor al uw sloopwerkzaamheden kunt u M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk vertrouwen. De werkzaamheden worden op professionele wijze uitgevoerd, waarbij wij er altijd naar streven om zo min mogelijk overlast voor eventuele aanwezigen te veroorzaken.

STAAT UW PROJECT HIER NIET BIJ?

Informeert u dan naar de vele mogelijkheden

NEEM CONTACT OP

 

Wij Helpen u ook graag bij Grondverzet, Tuinaanleg, Machineverhuur en Transport

Neem bij vragen Vrijblijvend contact met ons op via Telefoonnummer: 06-52055683

M van t Westeinde staat 6 dagen per week voor u klaar van 09.00u tot 18.00u

Scroll naar boven