Machineverhuur

Uitgebreid machinepark

Machineverhuur | M van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk in Oudesluis verhuurt ook machines en toebehoren.

De machines worden verhuurd met machinist en zijn goed onderhouden. Hierdoor wordt het optimale resultaat bereikt. Met het toepassen van het juiste materiaal voor uw project doet u een goede keuze. De klus wordt hierdoor eenvoudiger en sneller uitgevoerd.

Voor alle veel voorkomende graafwerkzaamheden

Voor graafwerkzaamheden is een graafmachine beschikbaar met een breedte vanaf 85 cm. Ook kunt u een shovel huren, deze heeft een breedte van 130 cm en kan verhuurd worden inclusief alle benodigde hulpstukken voor het desbetreffende doel. Heeft u bijvoorbeeld een mestklem of een rolbezem nodig voor de klus? Deze kunnen wij ook verhuren. Ook hebben wij een rupskruiwagen in de verhuur. Deze heeft een breedte van 85 cm en is ook geschikt voor minder goed begaanbare terreinen.

Voor de graafmachines kunnen wij alle benodigde uitrustingsstukken meeverhuren. In ons assortiment hebben wij sloophamers, sorteerknijpers, trilblokken, palenpennen, wortelmessen en maaikorven. Kortom, alles wat u nodig heeft om een klus tot een goed einde te brengen.

Machineverhuur

De partner voor elk project

Heeft u nog aanvullende vragen over welke machine voor uw project het meest geschikt is? Of wilt u de beschikbaarheid controleren? Neemt u dan contact op met M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk in Oudesluis. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

STAAT UW PROJECT HIER NIET BIJ?

Informeert u dan naar de vele mogelijkheden

NEEM CONTACT OP

Wij Helpen u ook graag bij Grondverzet, Tuinaanleg, Sloopwerk en Transport

Neem bij vragen Vrijblijvend contact met ons op via Telefoonnummer: 06-52055683

M van t Westeinde staat 6 dagen per week voor u klaar van 09.00u tot 18.00u

Scroll naar boven