Grondverzet Alkmaar

Grondverzet voor particulier en bedrijven

Grondverzet Alkmaar |Tot het werkterrein van M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk behoort Alkmaar. In de regio worden activiteiten ontplooid op het gebied van grondverzet, sloopwerkzaamheden en tuinontwerp en tuinaanleg.

Voor grondverzet heeft het bedrijf de beschikking over een geavanceerd machinepark. Afhankelijk van de gebruikte machines kunnen kleine en grote projecten worden uitgevoerd voor particulieren en bedrijven. De werkzaamheden lopen uiteen van het graven van ruimte voor een fundering voor een schuur of een volledige woning in de regio Alkmaar tot het grote grondverzet in opdracht van bedrijven.

 

Tot het uitgevoerde grondverzet behoort onder andere het dempen van een sloot of het verharden van een erf.

Wij hebben ruime ervaring in het dempen van sloten of de verharding van een erf.

Grondverzet Alkmaar
Graafwerk in omgeving Alkmaar

Ook behoren graafwerkzaamheden tot het dienstenpakket van M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk.

 

In de regio rond Alkmaar kunnen wij sloten uitbaggeren, drainage systemen en rioleringen aanleggen. Ook hebben wij de middelen om uw sleuven te graven voor het plaatsen van kabels en leidingen.

 

Alle werkzaamheden worden door ons in eigen beheer uitgevoerd, dit heeft als voordeel dat u altijd maar te maken heeft met één aanspreekpunt. Dit bevordert de voortgang van een project en zorgt voor een duidelijke manier van communiceren tussen M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk en de opdrachtgever.

 

Grondverzet werkzaamheden en graafwerkzaamheden vragen om een goede vakkennis en de inzet van modern materieel. Alleen op deze manier kunnen wij een optimaal eindresultaat bereiken. Door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied zorgen wij ervoor onze kennis voortdurend op peil te houden.

Wij bedienen ook de Regio`s Heerhugowaard, Schagen, Wieringermeer en Den Helder

Neem bij vragen Vrijblijvend contact met ons op via Telefoonnummer: 06-52055683

M van t Westeinde staat 6 dagen per week voor u klaar van 09.00u tot 18.00u

Scroll naar boven