Grondverzet Heerhugowaard

Grondverzet voor particulier en bedrijven

van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk verricht werkzaamheden voor particulieren en bedrijven in de regio Heerhugowaard.

Voor klein of groot grondverzet hebben wij uitgebreid materieel tot onze beschikking. Wilt u een fundering gegraven hebben voor de bouw van een schuurtje of zelfs een compleet pand? Dan zijn wij de juiste partij voor uw project. Ook voor grote projecten in de regio Heerhugowaard hebben wij de capaciteit en de middelen om dit groot grondverzet uit te voeren.

Het dempen van een sloot of het verharden van een erf zijn maar een paar voorbeelden van wat wij kunnen betekenen voor u. Ook voor allerhande graafwerkzaamheden kunt u ons inschakelen. U kunt hierbij denken aan het verzorgen van de schoning van een sloot, de aanleg van drainagebuizen of rioleringen. Ook het graven van sleuven in allerlei afmetingen voor kabels en leidingen behoort tot onze specialismen.

Alle werkzaamheden kunnen door ons in één huis gehouden worden. Hierdoor wordt een duidelijke communicatie met de klant en een vlotte afronding van een project bereikt. Voor grondverzet en graafwerkzaamheden is een gedegen vakkennis vereist. Doordat wij gebruik maken van goede kwaliteit materialen kunnen wij een optimaal resultaat bereiken bij alles wat wij doen. Onze vakkennis wordt voortdurend bijgespijkerd om zo op de hoogte blijven van ontwikkelingen in ons vakgebied.

Grondverzet Alkmaar
Tuinontwerp en Tuinaanleg

Naast al deze activiteiten kan M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk ook tuinontwerpen en tuinaanleg voor u realiseren. Wij beschikken over een creatieve tuinontwerpster, die uw droomtuin kan ontwerpen. Wij kunnen daarna de volledige tuinaanleg (laten) uitvoeren. Ook een renovatie van een verwilderde tuin, of een tuin in de regio Heerhugowaard die u niet meer boeit, kunnen wij verzorgen. Desgewenst verwijderen wij de beplanting, (her)bestraten de tuin na het egaliseren van de ondergrond en kunnen beschoeiingen aanbrengen.

Voor elk project verhuren wij machines, inclusief machinist. In ons aanbod voor verhuur bevinden zich een graafmachine met een breedte van 85 cm en een 130 cm brede shovel. Alle bijbehorende hulpstukken kunt u ook bij ons huren. Hierbij kunt u denken aan een mest klem, stenenriek, rolbezem, smalle bak, dichte bak, puin riek, palletvork en schuif. Voor het afvoeren van materialen is een rupskruiwagen zeer geschikt.

 

Sloopwerk

Machineverhuur

Met onze machineverhuur kunnen wij uw project, klein of groot, aan. Alle machines worden verhuurd met een ervaren machinist. Wij hebben de beschikking over een 85 cm brede graafmachine. Daarnaast een shovel van 130 cm breed. Ook kunt u ervoor kiezen om hulpstukken te huren zoals mest klem, stenenriek, rolbezem, smalle bak, dichte bak, puin riek, palletvork en schuif. Ook voeren wij een rupskruiwagen in het assortiment, geschikt voor het afvoeren van materialen

Wij bedienen ook de Regio`s Alkmaar, Schagen, Wieringermeer en Den Helder

Neem bij vragen Vrijblijvend contact met ons op via Telefoonnummer: 06-52055683

M van t Westeinde staat 6 dagen per week voor u klaar van 09.00u tot 18.00u

Scroll naar boven