Grondverzet

Grote klussen en kleine klussen

van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk in Oudesluis verzorgt grondverzet. Of het nu een eenvoudige opdracht betreft, zoals het uitgraven van een sleuf voor een kabel of leiding, of een grote klus, zoals het aanbrengen van een verharding van een erf. Geen probleem voor ons.

Wij hebben de beschikking over een uiteenlopend scala aan voertuigen, waardoor we vrijwel elk project op deskundige wijze kunnen uitvoeren.

Voor grondverzet is een goede kennis van zaken nodig, om zo een project veilig en naar behoren af te ronden. M. van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk zorgt ervoor dat de vakkennis bijgehouden wordt, om zo de ontwikkelingen op het vakgebied te kunnen bijhouden. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor heeft u altijd maar te maken met één contactpersoon.

U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende werkzaamheden

 

  • Het dichtgooien van sloten
  • Het onderhouden van sloten
  • De verharding van erven
  • Het aanleggen van rioleringssystemen
  • Het verzorgen van drainage
  • Het uitgraven van een fundering voor een woning of schuur
M. van 't Westeinde

Verhuur van graafmachines

Ook voor de verhuur van allerlei graafmachines, shovels of een rupskruiwagen kunt u bij ons terecht. Deze worden verhuurd inclusief machinist. Ook verhuren wij voor vele toepassingen de uitrustingsstukken voor de graafmachines. In de rubriek verhuur vindt u hierover nadere informatie.

Bent u op zoek naar een bedrijf wat uw grondverzet voor u kan verzorgen en wilt u daarvoor een aantrekkelijk prijs betalen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op per telefoon of per e-mail. Wij helpen u graag verder met uw klus!

STAAT UW PROJECT HIER NIET BIJ?

Informeert u dan naar de vele mogelijkheden

NEEM CONTACT OP

van ’t Westeinde loon- machinist & chauffeurswerk verhuurt ook machines en gereedschappen.

Scroll naar boven